Logo VA Strategi

VA Strategi söker strateg

Vi söker en erfaren strateg/projektledare/utredare

VA Strategi

VA Strategi är ett ungt och nytänkande företag som sedan 2013 hjälper kommuner och kommunala bolag med frågor kring Vattentjänstlagen. Företagets konsulter är specialister med en i branschen unik blandning av juridisk, teknisk och ekonomisk bakgrund. Våra tjänster och utbildningar är eftertraktade över hela landet, och vi anlitas även av branschorganisationen Svenskt Vatten för deras utbildningsverksamhet.

Vi arbetar med flertalet utvecklingsprojekt och vi samarbetar med flera olika företag för att kunna erbjuda våra specialiserade tjänster på bästa sätt. Våra samarbeten är långsiktiga och nära, och de skapar en större gemenskap och bättre möjligheter för kunskapsdelning för vårt gemensamma team.

Under våren 2022 lanserade vi vår produkt VA S Ansluta, som är ett beräkningsverktyg som kommunerna själva kan använda för att analysera och beräkna anläggningsavgifter för VA.

Vi utökar nu vårt företag och söker en ny kollega

Din profil

Din akademiska bakgrund och högskoleutbildning är inom teknik, projektledning, eller ekonomi/management och du har flerårig erfarenhet av arbete med VA-frågor. Vi ser gärna att du även har några års arbetslivserfarenhet som projektledare, strateg eller utredare inom VA. Det är också meriterande att ha jobbat med frågor som rör vattentjänstlagen, miljöbalken, plan- och bygglagen eller annan lagstiftning som styr kommunernas arbete med VA-frågor.

Du är van att planera och genomföra framgångsrika projekt med många inblandade och du kan ge exempel på lyckade referensuppdrag. Du förstår och bemästrar konsultens arbete från försäljning, budgetering och upphandling till projektutförande, uppföljning och projektavslut.

På det personliga planet är du handlingskraftig, lösningsorienterad, kommunikativ och engagerad. Du är lätt att umgås med och du är bra på att knyta och hantera många och varierande relationer. Du har hög leveranssäkerhet och arbetar effektivt samt har mycket god förmåga att tänka strategiskt. Du uttrycker dig väl i både tal och skrift på svenska och du är bekväm med att tala inför grupper.

Hos oss på VA Strategi får du stor möjlighet att forma din egen vardag. Arbetet hos oss innebär variation av spännande projekt där vi lägger vikt på personligt engagemang, ansvar och självständighet. Du får samarbeta med Sveriges främsta experter inom vår nisch och du kommer att utvecklas både personligt och professionellt. För oss är det viktigt med kunskapsutbyte mellan medarbetare och vi ser gärna att du trivs med att dela med dig av dina kunskaper och erfarenheter. Vi värdesätter inte bara din prestation i uppdrag, utan också ditt bidrag till ett fint arbetsklimat.

Arbetsområden

VA Strategi erbjuder konsulttjänster, utbildningar och produkter i form av beräknings- och analysverktyg och du kommer att vara delaktig i samtliga delar. Det innefattar att
granska, utreda, beräkna, analysera, författa, implementera, förklara och kommunicera VA-taxor. Projekten är i en del fall långa och komplexa, i andra fall kortare och av mer rådgivande karaktär. Tack vara våra beräkningsverktyg kan vi jobba effektivt och med stort fokus på det strategiska arbetet i våra uppdrag. Utöver taxeuppdrag gör vi utredningar inom våra kompetensområden och vi hjälper till som projekt- och processledare.

Arbetsplatsen är belägen i Göteborg och vi jobbar tillsammans på kontoret några dagar i veckan men vi stänger inte dörren för dig som bor på annan ort.

I tjänsten kan det ingå resor även om de på sista tiden varit få. Vi jobbar i första hand digitalt, men ibland håller vi utbildningar och möten hos våra beställare.

Anställningsform

Tillsvidareanställning, heltid med tillträde 2022-10-01, eller enligt överenskommelse.

Ansökan 

Välkommen med din ansökan i form av CV och personligt brev som skickas till christina.gard@vastrategi.se

Vi behandlar inkomna ansökningar löpande och under urvalsprocessen kommer ansökande att få utföra arbetsprover.

Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Christina Gard, christina.gard@vastrategi.se, tel. 031-33 99 382.

Välkommen med din ansökan.

VA Strategi

Kontakt

Risåsgatan 16
413 07  GÖTEBORG
031-33 99 380
kontakt@vastrategi.seLinkedInYouTube
© VA Strategi 2022
VA Strategi Symbol