Logo VA Strategi

VA Strategi söker en student

med inriktning mot ekonomi/management/samhällsbyggnad

Plats: Göteborg
Omfattning: deltid, flexibelt
Typ av uppdrag: konsultuppdrag
Startdatum: omgående

Om tjänsten och VA Strategi

Är du student på Handelshögskolan och har ungefär ett år kvar av dina studier? Vill du ha ett flexibelt deltidsjobb där du får möjligheten att jobba som konsult med vårt viktigaste livsmedel – vatten?

VA Strategi är ett nytänkande företag som sedan 2013 hjälper kommuner och kommunala bolag med strategiska vatten- och avloppsfrågor. Vi räknar till exempel fram och analyserar VA-taxor som är kommunernas avgifter för kommunalt vatten- och avlopp. En annan del i vår verksamhet är att vi erbjuder utbildningar för både VA-ingenjörer och kommunpolitiker. Våra tjänster och utbildningar är eftertraktade över hela landet och utöver vårt tjänsteutbud arbetar vi med produktutveckling. Under våren 2022 lanserade vi vår produkt VA S Ansluta, som är ett beräkningsverktyg som kommunerna själva kan använda för att analysera och beräkna anläggningsavgifter för VA.

Din profil

Du läser ekonomi/management eller samhällsvetenskapligt miljövetarprogram på Handelshögskolan och du är intresserad av just samhällsbyggnad och miljöfrågor. Du har en fallenhet för att göra ekonomiska analyser och beräkningar och du tycker att det verkar spännande att jobba som konsult.

På det personliga planet är du noggrann och strukturerad och du uttrycker dig väl i både tal och skrift på svenska.

Arbetsuppgifter

Hos oss på VA Strategi får du ett flexibelt jobb med stor variation av spännande projekt. Exempel på arbetsuppgifter är:

  • bearbeta beräkningsunderlag i Excel och göra ekonomiska analyser
  • delta under projektmöten med våra kunder och skriva protokoll
  • sköta kursadministration såsom hantering av anmälningar och frågor

Jobbet kan du både göra från vårt kontor i Gårda eller hemifrån och omfattningen är omkring 1 dag i veckan under terminerna. Du får samarbeta med Sveriges främsta experter inom vår nisch och du kommer att utvecklas både personligt och professionellt. Vi värdesätter inte bara din prestation i uppdrag, utan också ditt bidrag till ett fint arbetsklimat och vi ser fram emot ett långsiktigt samarbete.

Ansökan

Välkommen med din ansökan i form av CV och personligt brev som skickas till christina.gard@vastrategi.se.

Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Christina Gard, christina.gard@vastrategi.se, tel. 031-33 99 382.


Välkommen med din ansökan!

VA Strategi

Kontakt

Johan Willins gata 6
416 64  GÖTEBORG
031-33 99 380
kontakt@vastrategi.seLinkedInYouTube
© VA Strategi 2024
VA Strategi Symbol