Logo VA Strategi

Jobba hos oss

Vi är riktigt nischade på vår specialitet och vi vet att det gynnar våra kunder.
VA Strategi är ett väletablerat företag med goda relationer samtidigt som det finns utrymme för oss medarbetare att utveckla verksamheten åt det håll vi själva vill.

Nyckelfaktorn är att vi gör det tillsammans, för VA strategi är ett lagarbete. Det är när vi lägger samman våra olika kompetensområden som vi får företagets kärna: teknik, ekonomi och juridik.
Händer
Miljö
Med vår tydliga nisch är det en självklarhet att vi gillar VA- och miljöfrågor. Det är ju det vi brinner för. Vi drivs av att hitta de bästa lösningarna, att använda vår expertis och att fortsätta utvecklas.

I våra projekt har vi tiden och möjligheten att vara med helhjärtat, hela vägen från uppstartsmöte till leverans.
Vi är ett gott gäng som är både professionella och prestigelösa. I våra team finns både plats för samarbete och möjlighet att få glänsa.

Likaväl som vi själva vet att det alltid finns en hjälpande hand att få, så vet våra kunder det. I ett område där det kan vara svårt för kunden att göra rätt är vi experten de kan vända sig till.
Team

Om oss på VA Strategi

Läs mer om vilka vi är, vilka vi samarbetar med och hur vi arbetar med våra kunder

14 september 2021

Vi söker en strategisk VA-ekonom!

Är du en kommunikativ och strategisk ekonom med erfarenhet av VA? Trivs du med att driva dina projekt framåt och tycker du om att kunna påverka din arbetsmiljö? VA Strategi växer och vi söker just nu en ny kollega till vårt team i Göteborg.

Läs mer om tjänsten

Släck din kunskapstörst!

Prenumerera på vårt
nyhetsbrev & månadens artikel
VA Strategi

Kontakt

Johan Willins gata 6
416 64  GÖTEBORG
031-33 99 380
kontakt@vastrategi.seLinkedInYouTube
© VA Strategi 2024
VA Strategi Symbol